ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΩΝ
ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΚΩΛΕΤΣΗ
Σκοπός του μαθήματος είναι να ετοιμάζονται οι μαθητές για μία καριέρα στον έλεγχο των τροφίμων και των ποτών. . Προσφέρει εισαγωγή στον έλεγχο κόστους των ποτών, των τροφίμων και της εργασίας. Προσδιορίζει λειτουργικούς ορισμούς για το κόστος και τις πωλήσεις , συζητά λεπτομέρειες στην διαδικασία ελέγχου και εισάγει βασικά στοιχεία ανάλυσης κόστους /όγκου/κέρδους.
ΛιγότεραΣκοπός του μαθήματος είναι να ετοιμάζονται οι μαθητές για μία καριέρα στον έλεγχο των τροφίμων και των ποτών. . Προσφέρει εισαγωγή στον έλεγχο κόστους των ποτών, των τροφίμων και της εργασίας. Προσδιορίζει λειτουργικούς ορισμούς για το κόστος και τις πωλήσεις , συζητά λεπτομέρειες στην διαδικασία ελέγχου και εισάγει βασικά στοιχεία ανάλυσης κόστους /όγκου/κέρδους.
Σκοπός του μαθήματος είναι να ετοιμάζονται οι μαθητές για μία καριέρα στον έλεγχο των τροφίμων και των ποτών. . Προσφέρει εισαγωγή στον έλεγχο κόστους των ποτών, των τροφίμων και της εργασίας. Προσδιορίζει λειτουργικούς ορισμούς για το κόστος και τις πωλήσεις , συζητά λεπτομέρειες στην διαδικασία ελέγχου και εισάγει βασικά στοιχεία ανάλυσης κόστους /όγκου/κέρδους.
Σχολή - Τμήμα: ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ - ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΑΣ (CHEF) 2019-2021 » 2020Α - Β ΕΞΑΜΗΝΟ - ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ - ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΑΣ (CHEF)
Θεματικές Ενότητες
Εισαγωγή στο Μάθημα Κοστολόγιο Παρασκευασμάτων
Διακρίσεις κόστους
Εννοια των προτύπων στην Κοστολόγηση
ΝΕΚΡΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΝΕΚΡΟΥ ΣΗΜΕΙΟΥ
η ΈΝΝΟΙΑ ΤΗς ΦΎΡΑς. οΦΈΛΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΎ ΤΗς ΑΠΌΔΟΣΗΣ υλικών.
Ημερολόγιο
Ανακοινώσεις
- Παρασκευή, 12 Ιουνίου 2020
- Δευτέρα, 08 Ιουνίου 2020
- Παρασκευή, 29 Μαΐου 2020
- Παρασκευή, 29 Μαΐου 2020
- Τρίτη, 14 Απριλίου 2020