ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΩΝ

ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΚΩΛΕΤΣΗ

Περιγραφή

Σκοπός του μαθήματος είναι να ετοιμάζονται οι μαθητές για μία καριέρα στον έλεγχο των τροφίμων και των ποτών. . Προσφέρει εισαγωγή στον έλεγχο κόστους των ποτών, των τροφίμων και της εργασίας. Προσδιορίζει λειτουργικούς ορισμούς για το κόστος και τις πωλήσεις , συζητά λεπτομέρειες στην διαδικασία ελέγχου και εισάγει βασικά στοιχεία ανάλυσης κόστους /όγκου/κέρδους. 

Κωδικός: 2020A-MAGIRIKI-B106
Σχολή - Τμήμα: ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ - ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΑΣ (CHEF) 2019-2021 » 2020Α - Β ΕΞΑΜΗΝΟ - ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ - ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΑΣ (CHEF)

Θεματικές Ενότητες

Εισαγωγή στο Μάθημα Κοστολόγιο Παρασκευασμάτων

Διακρίσεις κόστους

Εννοια των προτύπων στην Κοστολόγηση

ΝΕΚΡΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΝΕΚΡΟΥ ΣΗΜΕΙΟΥ

η ΈΝΝΟΙΑ ΤΗς ΦΎΡΑς. οΦΈΛΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΎ ΤΗς ΑΠΌΔΟΣΗΣ υλικών.

Ημερολόγιο

Ανακοινώσεις