The eClass platform requires JavaScript to be viewed properly.
Please turn it on and refresh.
$langMenu
Είσοδος
Αρχική Σελίδα
Οργάνωση και λειτουργία εστιατορίου
Οργάνωση και λειτουργία εστιατορίου
ΜΑΡΙΑ ΓΚΙΩΝΗ
×
Βιβλιογραφική αναφορά μαθήματος
ΜΑΡΙΑ ΓΚΙΩΝΗ.
Οργάνωση και λειτουργία εστιατορίου.
Ανακτήθηκε την Πέμπτη, 02 Μαΐου 2024 από http://iekaigiou.mysch.gr/openeclass/courses/CHEF_B_2016A106/
Περιγραφή
.
.
.
.
Στρώσιμο τραπεζιού.
Λιγότερα
Στρώσιμο τραπεζιού.
Στρώσιμο τραπεζιού.
Κωδικός:
CHEF_B_2016A106
Σχολή - Τμήμα:
ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ - ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΑΣ (CHEF)
Ημερολόγιο
Προηγούμενος Μήνας
Επόμενος Μήνας
Ανακοινώσεις
- Δεν υπάρχουν ανακοινώσεις -
Αναζήτηση
Αναζήτηση
Επιλογές Μαθήματος
Ανακοινώσεις
Έγγραφα
Ημερολόγιο
Πληροφορίες
Σύνδεσμοι